Datum
<< Předchozí týden
v
v
Následující týden>>
Váha porce 
Popis 
Název 
Cena 
[Collapse]Datum: pondělí 15.04.2024
 [Collapse]Oddělen: Jídelna
  150gMenu 1Vepřová játra na slanině, rýže / 1 /42,20
  150gMenu 2Kuřecí roláda plněná slaninou a sušenými rajčaty, bramborová kaše / 1,3,7 /61,50
  150gMenu 3Vepřové maso na žampionech, houskový knedlík / 1,3,7,9 /53,70
  300g Menu 4Zeleninové hranolky s humusem ( pasta z cizrny a sezamu ) / 6,10,11 /62,80
  200gNadstandardVepřová panenka pečená ve slanině, tuňáková majonéza, americký brambor / 3,4,7,10 /76,60
   Polévka 1Zeleninový vývar s černou čočkou / 9 /12,90
   Polévka 2Bramborová polévka s vejcem / 1,3,7,9 /15,60
[Collapse]Datum: úterý 16.04.2024
 [Collapse]Oddělen: Jídelna
  150gMenu 1Uzená krkovice, listový špenát, bramborové špalíčky / 1,3,7 /56,10
  150g Menu 2Pštrosí vejce, bramborová kaše / 1,3,7,10 /55,50
  300gMenu 3Boloňské špagety sypané sýrem / 1,7 /57,50
  300gMenu 4Trhané salátové lístky s grilovaným camembertem a višňová redukce, ciabatta / 1,3,7 / 75,40
  200gNadstandardKuřecí steak se 4 druhy sýrů, krokety, tatarka / 1,3,7,10 /76,80
   Polévka 1Hovězí vývar s drobením / 1,3,9 /14,50
   Polévka 2Pórková krémová / 1,3,7,9 /14,50
[Collapse]Datum: středa 17.04.2024
 [Collapse]Oddělen: Jídelna
  150gMenu 1Bramborová roláda plněná uzeným masem, moravské zelí ,cibulka / 1,3 /54,20
  150gMenu 2Vepřový guláš s cibulkou a těstovinami / 1,3,7 /52,20
  300gMenu 3Kynuté ovocné knedlíky s cukrem a zakysanou smetanou / 1,3,7 /65,20
  300gMenu 4Fazolový salát s čerstvou zeleninou a filírovanou vepřovou pečení(lehce pikantní) /3,7,10/62,50
  200gNadstandardKuřecí prsa zapečená slaninou a uzeným sýrem, hranolky, česnekový dip / 3,7,10 /76,90
   Polévka 1Česnečka s uzeným masem a opečeným chlebem / 1,3,9 /12,90
   Polévka 2Květáková polévka / 1,7 /14,70
[Collapse]Datum: čtvrtek 18.04.2024
 [Collapse]Oddělen: Jídelna
  150gMenu 1Vepřové výpečky, dušené zelí, bramborový knedlík / 1,3,7 /61,50
  150gMenu 2Hovězí nudličky na hříbkách, jasmínová rýže / 1 /66,90
  300gMenu 3Bramborové šišky s tvarohem a borůvkovým žahourem sypané cukrem / 1,3,7 /52,40
  300gMenu 4Zeleninový salát s parmskou šunkou a vejcem, paprikovo-rajčatový cream fresh / 3,7,10 /74,40
  200gNadstandardVepřový steak se studenou pepřovou omáčkou, pečený brambor / 3,7,10 /76,20
   Polévka 1Drůbeží polévka s masem a nudlemi / 1,3,9 /14,40
   Polévka 2Hráškový krém / 1,7 /13,50
[Collapse]Datum: pátek 19.04.2024
 [Collapse]Oddělen: Jídelna
  150gMenu 1Vepřová kýta s dušenou mrkví a hráškem, vařený brambor / 1,7 /51,20
  150gMenu 2Záhorácký závitek, bramborový knedlík / 1,3,7 /53,50
  300gMenu 3Gratinovaná brokolice s kuřecím masem, ciabatta/ 1,3,7 / 50,20
  250gMenu 4Vaječná omeleta s listovým špenátem a žampiony, vařený brambor / 1,3,7 /48,50
  200gNadstandardKuřecí steak se sýrovou omáčkou, americké brambory / 1,7 /76,20
   Polévka 1Hovězí vývar s masem a zeleninou /1,3,9/14,80
   Polévka 2Tomatová polévka s rýží / 1,9 /14,60

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

Od 13. 12. 2014 nám vzniká povinnost označovat v jídelním lístku alergeny, které daný pokrm obsahuje. Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky zní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich

ZPŮSOB ZNAČENÍ ALERGENŮ V NAŠÍ JÍDELNĚ

V restauraci na viditelném místě je vyvěšen SEZNAM ALERGENŮ s označením čísla, které je přeneseno na jídelní lístek.

U P O Z O R N Ě N Í

Každé restaurační zařízení, jako výrobce pokrmů, je povinno označit vyrobený pokrm tou alergenní složkou, kterou výrobek obsahuje.
Strávník musí být o složení jídla a obsahu jednotlivých alergenů v daném pokrmu informován. Označení má pouze informační funkci a každý strávník, s ohledem na svůj zdravotní stav, si musí obsah uvedených alergenů nevhodných pro jeho stravování kontrolovat sám. Provozovatel za výběr strávníka, při dodržení označení složení výrobku v nabídce jídel, nenese odpovědnost.